Over Ons

Al 25 jaar levert Perier Motorsport een breed en gevarieerd assortiment aan topmerken kleding, helmen en accessoires aan het midden en hoge segment in de Benelux.

Ons familiebedrijf staat voor optimale service aan onze klanten, waarbij persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat.

Wij streven naar maximale kwaliteit en duurzaamheid met als doel iedere motorrijder optimale bescherming en comfort te kunnen bieden. Met ons brede assortiment kunnen we aan alle specifieke wensen voldoen.

Ons team bestaat uit gepassioneerde motorrijders, die als geen ander weten waar ze op moeten letten. Juist de details in een motoroutfit kunnen ervoor zorgen dat een lange motorrit of rijden in zomerse hitte een ultieme beleving wordt! Voor iedere motorrijder hebben wij een passende, comfortabele en veilige motoruitrusting in ons assortiment.

Naast distributie aan de retail leveren wij ook motorkleding aan diverse overheidsorganisaties. Daarnaast hebben wij sinds januari 2020 de STADLER ProShop.

Bij Perier Motorsport werken we vanuit een persoonlijke en klantgerichte benadering. Ons vakkundig en dynamisch team staat altijd klaar om onze klanten optimaal te ondersteunen in sales én after-sales.

Met een ligging in Eemnes zijn wij centraal gevestigd.