NIEUW: ROOF RO200 Fiberglass

De RO200 fiberglas weegt slechts 1.280 gram

De ROOF RO200 CARBON is inmiddels een bekende op de markt! Sinds september 2019 wist een van de meest lichtgewicht race-integraalhelm ter wereld, de rijders, journalisten en motorrijders te overtuigen om zijn toppositie op de fullface-markt te veroveren.

Om deze technologieën voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken, onthult ROOF de nieuwe RO200! Dit nieuwe model behoudt zijn sportieve ontwerp en bevat alle bewezen technologieën van de RO200 CARBON, maar dan in een hoogwaardige fiberglass schaal. Met slechts 1.280gr is de RO200 een van de lichtste integraalhelmen op de markt. Deze prestatie is het resultaat van diepgaand onderzoek naar elk onderdeel, van de schaal tot en met de hoogwaardige EPS-bescherming en niet te vergeten het scharniermechanisme van het vizier of ventilatieopeningen. Veel patenten hebben zojuist al het harde werk van het ontwerpbureau, gevestigd aan de Franse Rivièra werkelijkheid gemaakt.

Standaard dag/nacht vizier en Pinlock meegeleverd!

De helm wordt standaard geleverd met een extra DAG/NACHT-vizier en een 100% MAXVISION PINLOCK-lens. De nieuwe ROOF RO200  is verkrijgbaar in twee verschillende helmschalen, de maten lopen van S naar XXL. De RO200 is leverbaar in twee uni kleurstellingen (wit of zwart), maar ook in drie verschillende designs. Prijzen starten vanaf €419,-

Artikel geschreven door: Maurice van Oosten,  www.scooterxpress.nl ,

ROOF dealer bij je in de buurt vinden? Bekijk de dealer locator: