Skip to main content

Over STADLER

STADLER is een gespecialiseerd Duits bedrijf dat innovatieve producten voor motorrijders produceert met uitstekend vakmanschap en aandacht voor detail. Daarnaast staat STADLER bekend om tijdloze ontwerpen. De drager ervan onderscheidt zich in deze kleding herkenbaar en positief van de mainstream.

STADLER voldoet aan de hoogste beschermingsvereisten en wordt gekenmerkt door de professionele verwerking van de meest uiteenlopende, hoogwaardige materiaalcombinaties. Dit zorgt ervoor dat alle motorrijders het meest geschikte product kan worden aangeboden, volgens hun individuele rijgewoonten.

Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in productontwikkeling. Hierdoor heeft STADLER alle kennis over de perfecte materiaalsamenstellingen in huis. Ze staan bekend om de goede balans tussen actieve veiligheid (comfort en weer bescherming) en passieve veiligheid (impact en slijtage bescherming). Dit helpt de motorrijder om comfortabel en gefocust te rijden zonder dat er een compromis gesloten moet worden qua veiligheid.

Motorrijders die dagelijks op pad zijn weten precies wat er belangrijk is, namelijk uitstekende pasvorm. De productlijnen van STADLER hebben daarom ook een uitgebreide maatserie (46 maten). Ook wordt er veel kleding voor verschillende doeleinden specifiek op maat gemaakt. Het gebruik van High-end materialen zoals het robuuste GORE-TEX® pro laminaat resulteren in een lange levensduur.

Daarnaast heeft STADLER veel mogelijkheden voor maatwerk, onder andere kleding in bedrijfskleuren en het borduren van logo’s. Rijksoverheden en hulpdiensten zijn al jaren tevreden gebruikers van de STADLER motorkleding.

Het motto van STADLER is daarom dan ook: het product past bij de rijder – niet andersom!

Direct meer informatie?

Neem contact met ons op via email : info@periermotorsport.nl of bel tijdens kantoor uren naar 035-5381012