Stylmartin

Het merk Stylmartin werd in 1979 geïntroduceerd door Giacomo Martinazzo. begonnen met de ontwikkeling van veilige motorlaarzen in de hoogst haalbare kwaliteit. In korte tijd wist het merk zich omhoog te werken naar een topspeler gespecialiseerd in motorlaarzen.

Halverwege de jaren negentig werd Stylmartin erkend als een icoon in de internationale motorracewereld door samen te werken met de grootste rijders in die tijd. Zowel in de Racing als de Off-road wereld weet het merk zich te linken aan diverse iconen. Namen zoals Eddie Lawson, Chad Trampas Parker, John Kocinski, Angel Nieto en Jorge Aspar Martinez reden allemaal vertrouwt met het Italiaanse merk.

Antis Footwear

In 2007 nam Antis Footwear het merk over van Martinazzo. Antis Footwear is ooit opgericht in 1970 door Antonio Binotto en heeft net als het merk Stylmartin een rijke geschiedenis in het ontwikkelen van innovatieve footwear. Binotto kocht in 2007 het merk Stylmartin met de bedoeling het merk nieuw leven in te blazen. Daarin is hij geslaagd.

Italiaans vakmanschap

In de geest van het Italiaanse vakmanschap wordt bij de productie van Stylmartin schoenen alleen het beste leer gebruikt. Deze kwaliteitsmaterialen ontwikkelen na verloop van tijd hun eigen unieke uiterlijk. Geen enkele schoen is hetzelfde, omdat de individuele houding en draaipunten van de rijder ervoor zorgen dat het leer plooien en “imperfecties” ontwikkelt die de schoenen een authentiek gevoel geven dat niet kan worden gereproduceerd. De schoenen worden echt één met de rijder.

Kwaliteit

Stylmartin is er trots op dat gehele collectie motorlaarzen en motorsneakers vrijwel nooit worden geretourneerd vanwege productgebreken. De constante kwaliteit staat voorop bij onze fabrikanten. Het volgen van deze traditie betekent dat de materialen die gebruikt worden om Stylmartin schoenen te ontwikkelen zoveel mogelijk uit Italië komen. Getalenteerde schoenmakers besteden veel tijd aan het perfectioneren van hun vak om de rijder te voorzien van een uitrusting waar hij of zij trots op kan zijn.

Dealer locator