STADLER motorkleding

STADLER is een gespecialiseerd Duits bedrijf dat innovatieve producten voor motorrijders produceert met uitstekend vakmanschap en aandacht voor detail. Dit resulteert in kwaliteit motorkleding, in ruime maatreeksen, voor zowel dames als heren. Daarnaast staat STADLER bekend om het feit dat het de enige motorkleding fabrikant is welke Gore-Tex maatwerk mag uitvoeren.

Europese productie

STADLER voldoet aan de hoogste beschermingsvereisten en wordt gekenmerkt door de professionele verwerking van de meest uiteenlopende, hoogwaardige materiaalcombinaties. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in productontwikkeling. Hierdoor heeft STADLER alle kennis in huis om perfecte materiaalsamenstellingen te maken voor een product. Dit alles wordt verzorgd in Duitsland. Dit zorgt ervoor dat alle motorrijders het meest geschikte product kan worden aangeboden, volgens hun individuele rijgewoonten.

Ruime maatreeksen jassen en broeken

Motorrijders die dagelijks op pad zijn weten precies wat er belangrijk is, namelijk een uitstekende pasvorm. De productlijnen van STADLER hebben daarom ook een uitgebreide maatserie (tot wel 58 basismaten per motorjas of broek). Ook wordt er veel kleding voor verschillende doeleinden specifiek op maat gemaakt. Het merk levert standaard elk pak in zowel een extra lengte maat als een verkorte maat.

Exclusieve motorkleding fabrikant in Gore-Tex maatwerk

Daarnaast heeft STADLER veel mogelijkheden voor maatwerk, onder andere motorkleding in bedrijfskleuren en het borduren van logo’s valt binnen onze maatwerk oplossingen. Natuurlijk is ook het extra aanpassen van bijvoorbeeld de mouwlengtes of een aanpassing in de broek mogelijk! STADLER dealers zijn motorkleding experts en kunnen u daarom zeker helpen.

Professionele instanties

Rijksoverheden en hulpdiensten zijn al jaren tevreden gebruikers van de STADLER motorkleding. Organisaties of instanties kiezen voor STADLER omdat dit merk het enige motorkledingmerk is dat het Gore-Tex waterdichte membraan mag gebruiken voor de professionele markt. Hierdoor blijven de gebruikers altijd droog en comfortabel. Instanties die al reeds hebben gekozen voor het merk is bijvoorbeeld de Politie Duitsland. Maar ook Nederlandse instanties zoals de Motorbrandweer, Rijkswaterstaat of de KNMV zijn tevreden gebruikers!

Stadler dealer locator