SHUSH

MOTOROORDOPPEN MET DE BESTE PRESTATIES

Shush Biker oordoppen combineren de beste bescherming tegen windgeruis tijdens het motorrijden met behoud van  de beste geluidsbeleving. Het keramisch filter met venturi-vorm garandeert de meest betrouwbare demping met behoud van een natuurlijke klank. Ze dempen schadelijk geluid terwijl gesprekken met mede-motorrijders goed verstaanbaar blijven. Waarschuwingssignalen in het verkeer, zoals de toeter van een vrachtwagen of een sirene, blijven goed hoorbaar. Ook blijf je genieten van het motorgeluid.

COMFORTABEL EN SILLICONENVRIJ

Shush oordoppen zijn gemaakt van recyclebaar, hypoallergeen en silliconenvrij synthetisch rubber (TPE). Dit materiaal bevat geen giftige of gevaarlijke stoffen. Deze eigenschappen garanderen de meest comfortabele en duurzame bescherming, allergievrij en zonder huidirritatie. Het oppervlak van het synthetisch rubber is ruwer dan andere oordoppen en blijft daardoor beter in je oor zitten dan gladde silliconen oordoppen.

OORDOPPEN MET KERAMISCH FILTER

Het keramisch filter zorgt voor een onvervormd en natuurgetrouw geluid. Met een SNR waarde van 24 decibel (gemiddelde geluidsdemping) bieden ze optimale bescherming van je gehoor zonder concessies te doen aan de geluidskwaliteit. Het gladde oppervlakte van het keramiek in combinatie met de venturi-vorm (trechter-vorm) geven deze oordoppen de beste geluidsbeleving. Je hoeft je oordoppen niet uit te doen om je mede-motorrijders te kunnen verstaan. Muziek-, communicatie- en navigatiesystemen via in-helmet speakers, en de klanken van de motor blijven helder en onvervormd klinken.

LANGE LEVENSDUUR

SHUSH Motor oordoppen zijn minimaal 360 keer herbruikbaar. Dankzij het gebruik van het TPE materiaal gaan de oordoppen minimaal twee keer zo lang mee als van andere merken.

SHUSH Oordoppen kopen? Bekijk de dealer locator!