ROOF Helmen

Sinds 1993, legt ROOF zich toe op de ontwikkeling van high-tech helmen ter bescherming van de motorrijder. Het door Claude Morin opgerichte Franse merk onderscheidt zich door de creatie van helmen welke zich onderscheiden door de looks maar voornamelijk door de technische aspecten van de helm. Het assortiment telt meerdere unieke modellen welke verkrijgbaar zijn in 7 of 8 maten Zoals de bekende Roof Boxer V8 Full Black maar ook de vernieuwde Boxxer en de RO200!

ROOF Boxer - De benchmark

Het merk kreeg een flinke boost door de release van de Boxer, ongetwijfeld een van de meest iconische motorhelmen! Modulair door zijn 180 ° roterende kinnebak. Na meer dan een miljoen verkochte exemplaren en met vele verbeteringen, is de ROOF BOXER door de generaties heen een benchmark gebleven in helmen van de modulaire categorie.

ROOF Boxxer – De vernieuwde Boxer

20 jaar na de introductie van BOXER houdt ROOF de revolutie voort door de geboorte van de BOXXER (Dubbel X) CARBON. Deze ROOF helm is op maar liefst 10 vlakken verbeterd ten opzichte van de Boxer V8. Een gebruiksvriendelijkere sluiting, meer ventilatie en een vernieuwde binnenvoering zijn slechts enkele voorbeelden. Ook is er een fiberglas variant beschikbaar.

ROOF Desmo systeemhelm - Boxer design met één hand te bedienen

De Roof Desmo is een van de meest geavanceerde systeemhelmen op de markt. Door de met één hand te bedienen kinnebak en het zelfsluitende vizier i.c.m. het iconische design is het een alledaagse helm met het design van de bekendere broertjes.

ROOF RO200 - De lichtste integraalhelm op de markt

De ROOF Ro200 Carbon is met 1090 gram de lichtste integraalhelm op de markt. Buiten dat, is deze carbon motorhelm opgebouwd uit 5 densiteiten en heeft deze een zeer innovatief ventilatie systeem. In 2020 heeft de RO200 Carbon een betaalbaar broertje erbij gekregen, namelijk de RO200 Fiberglas!

ROOF Voyager Carbon jethelm

De Voyager is een moderne jethelm welke erg kenmerkend is door het grote panoramische vizier. Opgebouwd uit een carbon schaal en weegt 1300 gram. De perfecte helm voor diegene die op zoek is naar een no-nonsense helm.

ROOF Dealer bij je in de buurt vinden? Bekijk de dealer locator!