Monimoto

Hoe werkt de Monimoto GPS Tracker?

MoniMoto is een smart (stil) alarmsysteem dat werkt met een gps-tracker en een keyfob. Wanneer de gps-tracker 10 meter verwijderd is van de key zal de tracker activeren. Wanneer het voertuig zich steeds verder weg bevindt van de keyfob zal de GPS tracker je opbellen, wanneer er na twee keer bellen geen gehoor is, wordt er een sms verstuurd. Daarnaast wordt er ook een melding vanuit de app gemaakt. Wanneer op een van deze meldingen wordt geklikt stuurt de tracker de locatie van je motor, auto, caravan, boot e.d. zo kunt u precies zien waar deze zich bevindt en kunt u zelf alarm slaan.

Geïnstalleerd binnen 10 minuten

De Monimoto gps tracker is zeer gemakkelijk zelf te installeren en te monteren. D.m.v. de Monimoto App (Android en IOS) duurt installatie niet langer dan 10 minuten. Door de bijgeleverde long-life batterij zal de tracker de batterij niet leegtrekken. Deze batterij gaat ongeveer een jaar mee.

GPS Tracker in 2G of 3G variant

De Monimoto is verkrijgbaar in een 2G (MM5) of 3G (MM6) variant. Het verschil hierin zit hem in de verbinding. De MM6 gebruikt een iets meer nauwkeurige 3G verbinding welk wereldwijd inzetbaar is. De MM5 daarentegen maakt gebruik van het simpelere 2G netwerk. Dit Europese netwerk is bijna net zo scherp. Om gebruik te maken van deze verbindingen wordt er een abonnement toegepast. Dit is de eerste twee maanden kosteloos vervolgens wordt er per maand €3,- euro in rekening gebracht.

Monimoto dealer vinden? Bekijk de dealer locator hieronder.