TRU-TENSION

Tru-Tension, opgericht in the UK door Chris Frappell. Gestart met de ontwikkeling van de Chain Monkey, een innovatief product waarmee de kettingspanning nauwkeurig gesteld kan worden. Om de markt op de hoogte te brengen van het merk en de bedrijfsvoering te optimaliseren heeft Chris meegedaan aan het bekende BBC programma; Dragon’s Den. Met succes. Het lukte Chris een kapitaalinjectie van de bekende ondernemer Touker Suleyman te verkrijgen. Dit heeft gezorgd voor een verbreding van het assortiment, en verschillende successen op de Britse markt. Sinds kort is Tru-Tension ook verkrijgbaar buiten de landsgrenzen.


Tru-Tension TOOLS

De producten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen regelmatig gebruik en tegelijkertijd tegen betaalbare prijzen. Een perfecte balans tussen prijs en kwaliteit.

De Tru-Tension Chain Monkey en Belt Monkey bijvoorbeeld. deze innovatieve ontwerpen, beschermd door patenten, hebben motor- en autosportliefhebbers over de hele wereld geholpen om nauwkeurige ketting- en riemspanning te bereiken.

 


ONDERHOUD EN REINIGINGSMIDDELEN van Tru-Tension

tru tension grime guardTru-Tension ontwerpt en formuleert ook hoogwaardige smeermiddelen en reinigingsproducten om alle bewegende onderdelen en carrosserieën in de beste conditie te houden voor minder slijtage en betere prestaties.

De producten zijn geschikt voor liefhebbers van alle niveaus; of je nu een onervaren rijder bent, een dagelijkse forens of een competitieve racer.

Het assortiment producten is voornamelijk ontworpen voor de motor- en motorsportindustrie voor alle niveaus van rijders en chauffeurs; van nieuwkomers die beginnen tot professionals die op zoek zijn naar marginale winsten om een ​​extra voordeel te krijgen.