RICHA

RICHA Motorkleding – Van handschoen naar een volledige motorkleding-lijn

In 1952 is het Belgische ‘Richa’ opgericht door Charles Rigaux. Wat ooit begonnen is bij een lijn leren motorhandschoenen is in de loop der jaren uitgebreid naar een compleet assortiment aan hoogwaardige producten voor de motorrijder. Met een breed scala maten en diverse stijlen biedt Richa motorkleding aan voor iedere motorrijder. Met al ruim 600 winkels in ca. 40 landen valt dit merk onder de topspelers binnen de branche.

Hoogwaardige materialen

Sinds 2014 wordt er gebruik gemaakt van het uiterst comfortabele maar vooral veilige D3O® protectie. Hierdoor wordt elk kledingstuk comfortabeler en veiliger. In 2015 is er zelfs een Gore-Tex licentie bijgekomen voor de kleding. Tevens is Richa een van de weinige motorkleding merken die ervoor kiest om een rug protector standaard mee te leveren bijna elke jas. Dit alles staat perfect in lijn met het motto ‘’feel safe, feel good’.

 

RICHA is motorkleding Leverancier Politie Nederland

Al een aantal jaar is Richa de leverancier van de Politie in Nederland. Deze professionele motorrijders gebruiken de waterdichte en beschermende kleding van het Belgische merk.

RICHA Dealer locator