RACER Motorhandschoenen

Het in 1927 opgerichte RACER maakt alleen maar handschoenen. Dankzij deze lange geschiedenis van ruim 90 jaar heeft RACER buitengewone knowhow verworven in het ontwerp en de fabricage van handschoenen en hoogwaardige bescherming voor skiën, motorrijden, fietsen en paardrijden. RACER motorhandschoenen werden voor het eerst gelanceerd in 1970. RACER handschoenen staan ​​bekend om hun comfort, de mate van afwerking en de gebruikte technologieën en materialen.

Top kwaliteit gegarandeerd

Racer maakte hun eerste motorhandschoen in 1970 en heeft sindsdien hun kunst geperfectioneerd. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen zoals D3O®, Primaloft® maar ook Gore-Tex® kan er absolute top kwaliteit gegarandeerd worden. Ook bracht het merk de eerste verwarmde motorhandschoen op de markt in 1982.

Gore-Tex motorhandschoenen

In zowel onze winter als zomer collectie zijn er verschillende waterdichte motorhandschoenen opgenomen. RACER gebruikt het eigen Polymax® membraan in zowel een gelamineerde (DDS) versie als een normale liner. Mocht dit materiaal niet genoeg waterdichtheid bieden, kan er ook gekozen worden voor Gore-tex motorhandschoenen van Racer. Onze ‘Victory 2 GTX’ is een van ons meest populaire modellen en is een betaalbare Gore-tex handschoenen voor tijdens het motorrijden. Daarnaast is ook ‘GoreTex Grip’ waterdichte membraan beschikbaar in de line-up.

RACER Verwarmde motorhandschoenen

RACER biedt maar liefst vier verwarmde modellen aan. Daarnaast ook twee dames modellen en een bodywarmer met verwarming technologie. Deze verwarmde motorhandschoenen worden gekozen door woon-werkverkeer motorrijders of enthousiaste doorrijders! ‘Heat 4’ is al meerdere malen verkozen tot een van de beste verwarmde handschoenen op de markt.

RACER Dealer locator